OSAAVINTA VAHINKOSANEERAUSTA PIRKANMAALLA

OSAAVINTA VAHINKO-SANEERAUSTA PIRKANMAALLA

Kaikkea korjausrakentamisesta asbestikartoitukseen

Nokian Saneeraus Asiantuntijat Oy:n palveluihin lukeutuvat muun muassa jälkivahinkotorjunta ja vesivahinkotyöt, vahinkokartoitus, korjausrakentaminen, asbestikartoitus sekä kosteusmittaus.

Toimipaikkamme sijaitsee Nokialla, mutta palvelemme Tampereen ja sen lähikuntien lisäksi koko Pirkanmaan talousalueella. Laadukkaan työmme ja raportoinnin takeena on kahden vuosikymmenen kokemuksen lisäksi rakenteiden kosteudenmittaaja -sertifikaatti, sekä asbesti- ja haitta-aineiden asiantuntijapätevyys (AHA-pätevyys).

UrakointiJälkivahinko-torjunta ja vesivahinkotyöt

JVT- ja vesivahinkotyöt Pirkanmaan alueella

RakennuttaminenVauriokorjaus

Kaikki korjausrakentamisen palvelut Pirkanmaan alueella

KosteusmittausKOSTEUSMITTAUS

Sertifioidut kosteusmittaukset Pirkanmaan alueella

Asbestikartoitus

Pätevät asbestikartoitukset Pirkanmaan alueella

Vesivahinkokuivaus Pirkanmaa

Kattokaivon jäätyminen voi tulla kalliiksi

Runsaslumisena talvena luhtitaloyhtiön kattokaivo jäätyi. Loivasti sisäänpäin kallistuvalla tasakatolla oli runsaasti läpivientejä, kuten ilmanvaihtoputkia ja viemäreiden tuuletusputkia. Kyseisten putkien juuret pysyvät katolla jonkin verran lämpöisinä talvellakin…

Vesivahinkokuivaus Pirkanmaa

Lainehtiva kylpyhuone

Kerrostalon kolmannen kerroksen asukas herää pesuhuoneensa lattialta vesilammikosta. Suihkusta valuu vesi. Takana on baari-ilta, muistikuvat loppuillasta ehkä hataria.

Herättyään asukas sammuttaa suihkun ja poistuu pesuhuoneesta. Tällöin hän huomaa…

Vesivahinkokuivaus Pirkanmaa

Vauriokorjauksen ammattilainen

Vesivahinkokohteiden vauriot voivat olla hyvinkin laajoja ja vaativat monesti sähkö- ja putkitöitä, pintojen ja kalusteiden uusimista, runko-osien vaihtamista tai jopa salaojien asennusta.